Zoek hengelsportvereniging

Met de aanschaf van een VISpas, bijvoorbeeld in de lokale hengelsportzaak, koop je meteen het bewijs van lidmaatschap van een hengelsportvereniging. In Nederland zijn zo'n 900 hengelsportverenigingen, dus ook bij jou in de buurt. Je kunt er niet alleen terecht voor je VISpas, maar ook voor wedstrijdvisserij, jeugddagen, clinics, of natuurlijk om je mooiste vangsten te bespreken.

  
Jeugddagen, visserijkundig onderzoek en wedstrijden: voorbeelden van activiteiten van hengelsportverenigingen.

-> Zoek een hengelsportvereniging bij jou in de buurt.

Sportvisserijmogelijkheden

Naast bovenstaande zaken is een hengelsportvereniging vaak druk bezig met het in stand houden en uitbreiden van lokale sportvisserijmogelijkheden. Denk aan het aanleggen van vissteigers, het uitzetten van vis, visstandonderzoeken uitvoeren, contacten met lokale en regionale overheden onderhouden en nog veel meer.

 
Het aanleggen van vissteigers en het uitzetten van vis zijn goede voorbeelden van verbetering van sportvisserijmogelijkheden.

In dat kader heeft Sportvisserij Nederland een uniek fonds in het leven geroepen: het Fonds Verbetering Sportvisserijmogelijkheden. Dit fonds heeft als doel activiteiten van de aangesloten hengelsportverenigingen ter stimulering en duurzame verbetering van de sportvisserijmogelijkheden te ondersteunen Als verenigingslid heb je ongetwijfeld wensen op dit gebied.

-> Lees meer over dit fonds en bespreek jouw wensen en ideeën met je vereniging!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide