Vuurdoop - Pro-Cure Super Gel

22 jan 2014

Snoek staat bekend als een echte ‘zichtjager’. Relatief onbekend is het feit dat vriend groenjas tevens over een uitstekend reukorgaan beschikt. Voor het Amerikaanse Pro-Cure aanleiding om geurstoffen voor over je kunstaas of dode aasvis op de markt te brengen. Zou de ‘Super Gel’ werken?

De bedoeling van de Super Gel is om de snoek eerder op je dode aasvis te attenderen – en uiteraard ook ondubbelzinnig toe te laten happen. Want geeft zeevis als sardine en horsmakreel nog wel wat geur en olie af; een dooie blankvoorn in ‘naturel-vorm’ mag voor het mooie eigenlijk nog wel wat meer stinken. Deze geur-theorie wordt extra kracht bijgezet door het verhaal over een jeugdige snoekvisser die de ene na de andere snoek vangt aan een ‘statisch’ op de bodem aangeboden en in visolie geweekte shad. Een ‘dode’ shad dus. Hier zit duidelijk een geurtje aan…

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

-> meer Vuurdopen

 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide