Vuurdoop - Sea Grip Tooth Proof

19 feb 2014

De kieuwgreep is een prima methode om vis mee vast te pakken als je deze wilt onthaken en voor de camera poseert. Toch deinzen veel (beginnende) roofvissers terug om hun hand in de kieuw van een snoek te steken. Bang voor bloedende vingers? De Sea Grip Tooth Proof biedt uitkomst.

Een bek vol tanden, scherpe puntjes aan de kieuwbogen en niet te vergeten de dreggen van het kunstaas of de takel. Het is niet voor niets dat veel sportvissers een beetje huiverig zijn om een snoek met de kieuwgreep vast te pakken – waarbij je de vis natuurlijk altijd met je andere hand ondersteunt. Met een beetje pech komen je handen niet ongeschonden weer tevoorschijn. Desondanks lijkt er nog steeds een taboe te rusten op het gebruik van een handschoen. Het zou voor ‘mietjes’ zijn en bovendien zou je er ook te weinig voeling mee hebben in de kieuw. Tijd voor een praktijktest met de Sea Grip Tooth Proof!

Klik hier voor het hele artikel (PDF).

-> meer Vuurdopen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide