Vuurdoop - Tactic Carp Softshell

18 nov 2014

Tactic Carp is een nieuw Nederlands karpermerk met een geheel eigen visie op visserskleding. Zo is eigenaar John Olijslagers van mening dat de ‘outdoor’ kleding langs de waterkant vaak vooral cosmetisch en merkgericht is, wat ten koste gaat van functionaliteit en kwaliteit. In deze Vuurdoop nemen we daarom het Softshell pak Parka (jas en broek) van Tactic Carp op de korrel.

Karpervissen is hip en wordt steeds meer een lifestyle. Naast kwalitatief goede visspullen wordt dus ook de viskleding steeds belangrijker. Een trend waar Tactic Carp dankbaar gebruik van maakt. Waarom immers wél geld uitgeven aan een handgebouwde hengel en niet aan een trendy comfortabel (vis)jack? Veel (karper)vissers dragen hun zogenaamde ‘viskloffie’ dan ook gewoon casual. Daarom is bij de kledinglijn van Tactic Carp de nadruk juist niet gelegd op het leger camou: de basis is donkergroen of zwart met knalgele details om het trendy te houden.

Klik hier voor het hele artikel (pdf).

-> meer Vuurdopen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide