Karpervissen - 2 karperzielen 1 gedachte

19 nov 2015

Het is waarschijnlijk de droom van elke karpervisser. In plaats een remmende factor in je visserij (‘moet je nou alweer gaan vissen?) is je vrouw of vriendin juist degene die niet kan wachten om weer naar de waterkant te gaan. Bij Paul Overdeveste gaat dat zo. En zijn Michaéla vangt ook nog eens de grootste vis.

Zomaar een zaterdag in september. Aan een fraaie plas in de provincie Utrecht staat een bivy, met voor de deur een paar UGG’s en een paar sneakers. Beter kun je de visserij van Paul Overdeveste (33) en Michaéla van Driel (23) niet illustreren. Ze delen niet alleen het dagelijkse leven, maar ook hun karperavonturen. En dan niet op een manier dat vrouwlief slechts meegaat en toekijkt. Nee, ze bemenst haar hengels zelf, en Paul mag hooguit het landingsnet bedienen zoals zij dat ook bij hem doet.

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

--> meer karpervissen


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide