Karpervissen: natuur in beeld

27 okt 2016

Vissen draait bij Ronald de Witte niet alleen om het vangen van mooie karpers, maar ook om het genieten van prachtige momenten. Een ijsvogel op de hengeltop, een ree die om de hoek komt kijken of een fuut die zijn jongen op de rug vervoert. Die momenten legt hij tijdens het vissen graag vast op de gevoelige plaat.

Als karpervisser heb je vaak veel tijd over aan de waterkant – zeker als je zoals ik maar weinig vis vangt. Dat biedt je wel de gelegenheid om eens goed om je heen te kijken in plaats van alleen maar naar je hengeltoppen te staren. Blijf je rustig zitten tijdens het observeren, dan is er vaak genoeg moois te zien. Die momenten staan vervolgens uiteraard in je geheugen gegrift, maar het is natuurlijk nog mooier om deze met anderen te delen – Facebook en Instagram zijn niet voor niets zo populair.

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

-->Meer karpervissen in ons archief!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.