Witvissen: vooruitblik EK Zoet almere

25 aug 2016

Zeven jaar na het WK Zoetwatervissen strijkt het EK Zoet neer in Nederland. Aan de Lage Vaart in Almere-Buiten gaat het op 23 en 24 juli allemaal gebeuren. Zorg dat je erbij bent en niets van deze topwedstrijd mist!

De wedstrijden zijn natuurlijk het belangrijkste onderdeel van dit Europees kampioenschap Zoetwatervissen, maar er is in de aanloop naar 23 en 24 juli nog meer te beleven in Almere. Zo gaat er aan het wedstrijdgedeelte van het EK een intensieve trainingsweek vooraf. Ook daar kun je als toeschouwer bij zijn om alvast alle technieken en tactieken die de deelnemers gaan gebruiken te ontdekken. De trainingen zijn ook dé gelegenheid om al die wedstrijdcracks uit verschillende landen aan het werk te zien, vragen te stellen, handtekeningen te vragen en mee op de foto te gaan. Bovendien zitten alle wedstrijdvissers uit een land naast elkaar bij de training, dus kun je heel gemakkelijk al jouw favorieten aan het werk zien. We gaan er daarbij stiekem vanuit dat Oranje de meeste toeschouwers achter zich heeft staan!

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

-->Meer witvissen in ons archief!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide