Vuurdoop: glow in the dark sticks

25 aug 2016

Zeevissers zijn meesters in het ‘pimpen’ van hun aas. Het Italiaanse zeevismerk BoneBass speelt hier op in met de Glow Sticks. Dit zijn kleine ‘glow in the dark’ rubbertjes die je over de haak schuift en direct boven het aas presenteert. Handig voor het nachtvissen op tong en zeebaars.

Als het op subtiel zeevissen aankomt – zeker wat betreft het peuteren op kleine vis – dan lopen de nationale zeevisteams van de Mediterraanse landen op ons voor. Toch is ook bij de Nederlandse zeevisteams en de recreatieve strandvisserij langs onze eigen kust lichter, kleiner en subtieler de trend. In dat licht zijn de kleine Glow Sticks van BoneBass erg interessant. Deze rubbertjes (3 bij 4 mm of 4 bij 6 mm) stralen tot wel twintig minuten licht uit na even met een lamp te zijn beschenen. Handig bij het nachtvissen, maar ook overdag in het donkere, diepe water.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide