Roofvissen: streetfishing Zaandam

26 jan 2017

Streetfishing heeft inmiddels een vaste plek verworven in het hengelsportlandschap. Dat blijkt wel uit de talrijke wedstrijden die door heel het land plaatsvinden. Hét Visblad nam een kijkje bij dewinterwedstrijd van Sportvisserij MidWest Nederland in Zaandam, die diende als voorbereiding op de Streetfishing competitie van 2017.

Direct na het openingswoord van Tweede Kamerlid Rudmer Heerema (VVD-woordvoerder van Sport , Natuur en Dieren)stuiven de acht teams van vier vissers uiteen. Met gezwinde spoed gaan ze op zoek naar potentieel veelbelovende stekken, zoals de vele bruggen, kades, sluizen en meerpalen die het centrum van Zaandam rijk is. Het parcours van deze winterwedstrijd bestaat uit de Voorzaan en het einde van de Zaan. Hier krijgen de deelnemers alvast een voorproefje van en kunnen ze zich voorbereiden op de nieuwe Streetfishing competitie van Sportvisserij MidWest Nederland die in februari 2017 van start gaat (teams die hieraan willen deelnemen kunnen zich nog aanmelden bij de federatie).

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

-->Meer roofvissen in ons archief!
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide