Roofvissen: Biesbosch Belgen

26 okt 2017

De Biesbosch is het sportvisparadijs van het Belgische gezin Sels-Alamo. Ieder weekend reist vader Ben met vrouw Felisa, drieling Christopher, Ivan, Andy en scheepshond Luka naar Nederland om te vissen. Hét Visblad monsterde en dagje aan.

Na een rit van ruim 70 kilometer vanuit Vorselaar schiet hond Luka de auto uit bij de trailerhelling in Waspik. Enthousiast blaffend gaat ze alvast klaarstaan op de steiger. Ieder gezinslid heeft zijn vaste taak bij het traileren, dus binnen drie minuten ligt hun boot ‘Snoekie’ te water. Christopher, Ivan en Andy (18) hebben sinds kort een Nederlands vaarbewijs en starten alvast de 90 PK buitenboordmotor. Zodra vader Ben aan boord stapt, gaan de trossen los en kan het genieten beginnen. “We zijn fanatieke vissers, maar in de eerste plaats gaan we elk weekend op pad om te ontstressen. En waar kan dat beter dan in de prachtige Biesbosch?”, zegt Ben.

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

-->Meer roofvissen in ons archief!
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide