Witvissen: vrouwenvissen is hot

23 nov 2017

Het damesvissen zit in de lift. Om deze trend te kunnen verklaren, brachten we kersverse wereldkampioen Damesvissen Anja Groot (29) en aanstormend talent Fabiënne ter Horst (18) bij elkaar – uiteraard aan de waterkant. Zij geven een inkijkje in de viswereld van de vrouw.

Een brede poldervaart in Noord-Holland is de locatie voor dit dubbelinterview met Anja en Fabiënne. Dat vindt plaats iets na het WK Zoetwatervissen voor Dames in Hongarije en de publiciteitsstorm die de zege van Anja ontketende is nog maar net gaan liggen. “Toen ik eind augustus thuis kwam, was ik overrompeld door alle media-aandacht”, zegt de tweevoudig wereldkampioene uit Assendelft terwijl ze het eerste brasempje onthaakt. “Binnen no time hingen de Telegraaf en Radio 538 aan de lijn. Vervolgens kwam ik ook op de nationale televisie, onder meer in Hart van Nederland en bij Omroep Max.”

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

Meer witvissen in ons archief!
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.