Roofvissen: op pad met Claudia Darga

25 jan 2018

Duitse sportvissers ontdekken Nederland als visbestemming: bijna 50.000 oosterburen hebben de VISpas. Sportvisserij Nederland wil dit aantal opkrikken door middel van het initiatief Fishing in Holland. Daarom nodigden we Claudia Darga uit om Anglerparadies Holland te komen ontdekken. De charmante Hamburgse nam daarbij een vijf man sterk camerateam van Angeln Plus mee.

Kleines Land, grosse Fische’. Dat is hoe Nederland volgens Claudia bij onze Duitse sportvisvrienden te boek staat. Terecht, want Nederland is in meerdere opzichten een unieke sportvisbestemming. Geen land met zoveel mooi viswater – zoet en zout – en zo’n ongekend roofvisbestand als het onze. En met de VISpas mag je in een heel groot deel van deze wateren vissen. Claudia en haar zes reisgenoten zijn dan ook lyrisch ’s avonds bij aankomst op het vakantiepark in de buurt van Gouda. En dan moet het vissen nota bene nog beginnen.

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

-->Meer roofvissen in ons archief!
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide