Bamboehengel

23 nov 2018

De bamboehengel: wie is er niét groot mee geworden? Nou, we kunnen je in elk geval wel vertellen wie er wél groot mee is geworden: praktisch elke sportvisser. En voor nog geen vijf piek zijn ze nog steeds te koop.

Grote kans trouwens, dat óók een willekeurige niet-sportvisser de bamboehengel wel kent. Dit hengelsportattribuut is immers een begrip. Ging je vroeger vissen, dan deed je dat met de bamboehengel. Deze Vuurdoop daarom eens geen vernieuwend hightech hoogstandje.Want bovenal vinden we dat sportvissen lekker laagdrempelig moet zijn en niet per se bakken met geld hoeft te kosten. En met de bamboehengel is dat ook zeker niet het geval. Voor €4,98 koop je er al eentje bij Hengelsport Hendriks in Ermelo. En denk nou niet dat je er in de sloot om de hoek geen vis mee kunt vangen. “It’s all under water”, zouden de Engelsen zeggen.

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

> Meer Vuurdoop-artikelen in het archief.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide