Visblad TV: Streameren op stekels

23 nov 2018

De baars is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire sportvissen van Nederland. Dat is te begrijpen: Perca fluviatilis is een prachtige vis en ze worden ook steeds groter op onze rivieren. Bovendien kun je ze op veel verschillende manieren bevissen - zélfs met de vliegenhengel. Dat laatste gaan we dan ook doen in deze hagelnieuwe aflevering van VISblad TV.

Vliegvissen wordt nog wel eens neergezet als ‘de mooiste manier om weinig te vangen’. Gelukkig weet een beetje vliegvisser wel beter: het kan wel degelijk geweldig effectief zijn. Je bent weliswaar beperkt in de werpafstand – met een vliegenhengel werp je meestal niet verder dan 25 meter – maar door de juiste wateren en stekken te kiezen hoeft dat geen probleem te zijn. En wanneer je voor VISblad TV op pad gaat met begenadigd vliegbinder Andre Miegies, dan weet je bovendien zeker dat je ook nog eens met de juiste kunstvliegen vist. Met zijn fraaie streamers weet Andre knotsen van baarzen te vangen. Klik hier voor het artikel. (PDF)


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide