Karpervissen: DWFishingteam: vissende YouTubers

03 jun 2019

De broers Wietse (21) en Tjitte van der Schee (18) en Daniël Tiedink (21) hebben al bijna 15.000 abonnees en twee miljoen views op hun YouTube-kanaal DWFishingteam. Het drietal legt op humoristische wijze hun karper-avonturen vast en dat werkt. Hoe ze zo succesvol zijn geworden en wat dit voor gevolgen heeft? We vroegen het tijdens een vlogsessie in Den Hoorn.

Wie denkt dat je met zoveel volgers en views bakken met geld verdient, komt bedrogen uit. Althans, dat blijkt na aankomst bij het kampement van de drie fanatieke karpervissers. Geen dure voerboot, grote auto en exclusieve handgebouwde hengels voor deze YouTubers. Ze varen hun lijnen uit met een knaloranje, lekke opblaasboot en de spullen gaan mee in een fietskar. Van de zes hengels van het drietal hebben er vier een afgebroken top. “We zijn nogal onhandig en lomp, dus er breekt nog weleens wat”, zegt Daniël lachend. Dat is volgens Tjitte één van de redenen van hun succes: “We laten ook de ongelukjes en mislukkingen zien. Dat vinden mensen vaak het leukst. Het hoeft er niet allemaal gelikt en perfect eruit te zien.”

Lees hier het volledige artikel.

> Meer karpervissen in ons archief!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide