Vuurdoop: drijvende zonnebril

07 jun 2019

Een polariserende zonnebril is een must voor iedere sportvisser. Om dit onmisbare kleinood ook in het geval van een onverhoopte tewaterlating bij de hand te houden, brengt Preston Innovations een drijvend model op de markt.

In welk jaargetijde je ook gaat vissen, een goede polariserende zonnebril mag niet in je uitrusting ontbreken. Dit type glazen voorkomt dat je ogen vermoeid raken op dagen met felle zonneschijn. Bovendien dempen ze de schittering en weerspiegeling van het zonlicht
op het water, wat je aan het eind van de dag een berg hoofdpijn scheelt. Daarbij beschermen ze je ogen tegen schadelijke UV-straling,
die ook op bewolkte dagen aanwezig is. De zonnebrillen van Preston Innovations hebben een UV400 rating en zitten daarmee boven de Europese norm van UV-licht met een golflengte tot 380 nanometer.

Lees hier het volledige artikel.

> Meer materiaalnieuws in ons archief!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide