Karpervissen: bootavontuur op de Friese boezem

04 nov 2019

Al jaren zocht Coen Broekhof (42) een manier om zijn karperpassie met het ondernemerschap te combineren. Sinds deze zomer verhuurt hij in Friesland twee volledig uitgeruste boten waarmee karpervissers zelf op avontuur kunnen. Terwijl Hét VISblad een dag met hem meevaart langs de mooiste stekken, vertelt Broekhof wat de karpervisser van de Friese boezem kan verwachten.

De twee huurboten liggen in een overdekte jachthaven net buiten Drachten. Een blik op Google Maps laat het antwoord op de vraag ‘Waarom juist hier?’ wel raden. “We zijn hier inderdaad omgeven door water en vrijwel alles staat in de VISpas.” Als we enkele minuten  later de haven uitvaren, worden we uitgezwaaid door zijn vrouw Paula en schoonvader Reinier. Carp Boats Friesland is een echt familiebedrijf waarbij iedereen zijn eigen taken en verantwoordelijkheden heeft.

Lees hier het volledige artikel.

> Meer karpervissen in ons archief!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide