Karpervissen: karpermekka Zwolle

04 mrt 2020

Ieder jaar is Zwolle drie dagen lang het karpermekka van Europa. Van heinde en verre komen karpervissers naar de IJsselhallen om op Carp Zwolle het nieuwe seizoen officieus af te trappen. Hét VISblad neusde een dagje rond om sfeer te proeven op Europa’s grootste karperbeurs.

Normaal gesproken staat-ie altijd daar met zijn spullen, maar dat is dit jaar dus veranderd. Kijk eens even op de plattegrond waar we nu moeten zijn.” Het is even na klokslag negen uur op vrijdagochtend. De deuren van Carp Zwolle zijn net geopend als we deze woorden opvangen uit de massa karpervissers die zojuist naar binnen is gestroomd. Het toont aan dat de beurs met meer dan 140 standhouders voor tal van mensen uit de karperscene een ijkpunt is. Aan het begin van het jaar eerst naar Zwolle om alle nieuwe  producten en diensten te zien, inkopen te doen en bij te praten met andere karperjunkies; daarna gaat het seizoen pas echt van start.

Lees hier het volledige artikel.

> Meer karpervissen in ons archief!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.