Vuurdoop: strategy camera mount

07 nov 2020

Vis jij vaak in je eentje en ben je voor mooie vangstfoto’s dus aangewezen op de zelfontspanner? Dan hebben we goed nieuws: met de Strategy Camera Mount hoef je voortaan geen statief meer mee te zeulen. Met deze handige tool monteer je de camera zó op je bankstick.

Een camerastatief neemt best wat ruimte in beslag in je vistas. Een steuntje – of in vaktermen: bankstick – is veel ergonomischer én zit sowieso bij menig sportvisser in de standaarduitrusting. Met de Camera Mount van Strategy (het karpermerk van SPRO) heb je een connectiestuk tussen je camera en bankstick. Zo tover je laatstgenoemde dus in no time om in een camerastatief, dat óók nog eens muurvast in de grond zit. Omvallen van je statief – door wind of omdat je er onverhoopt tegenaan stoot – behoort dus tot het verleden. 
Kleine kanttekening is dat de ondergrond zacht genoeg moet zijn (kademuren en stenen oevers vallen dus af), maar het merendeel van de Nederlandse waterkant is gelukkig ‘bankstick-vriendelijk’.

Lees hier het volledige artikel.

> Meer materiaalnieuws in ons archief!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.