Streetfishing in Groningen met VISblad TV (video)

02 dec 2020

In de nieuwe VISblad TV-video reist presentator Bard Borger af naar Groningen, waar Roy Kremer (33) hem op sleeptouw neemt door de stad. Struinend langs de vele grachten en singels vissen de twee met allerhande kunstaas op roofvis: streetfishing dus!

Roy kent de beste plekjes als zijn broekzak en legt uit waarom hij onder meer veel rond woonboten vist. Aanvankelijk werkt de vis niet bepaald mee en lijken de talloze bruggen, kades en steigers onder water zelfs welhaast verlaten. Zal het Roy en Bard uiteindelijk lukken om een paar ‘Groningse rovers’ voor de camera te krijgen? Check voor het antwoord – én Roy’s aanpak – dan gauw de video:In het bijbehorende artikel in Hét VISblad (pagina’s 22 t/m 25) krijg je een hoop extra tips omtrent passend kunstaas en visveiligheid bij streetfishing. Lees hier welke fraaie reportages en sportvisnieuwtjes je nog meer allemaal in dit decembernummer van Hét VISblad kunt verwachten. Deze speciale regio-editie valt deze week gratis bij álle VISpashouders in het land in de bus. Bovendien zit er een speciaal regiokatern van acht pagina’s in, met sportvisnieuws uit jouw regio.

Abonnement afsluiten

Ben jij nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (twaalf nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland dat is bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar al deze toffe visvideo’s? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.