VISblad TV: snoekbaarzen op de boezem (video)

10 jan 2022

In de nieuwe aflevering van VISblad TV gaat presentator Robert de Wilt op pad met Matthijs van Diemen. Samen struinden ze in het westen van het land langs boezemwateren zoals vaarten en kanalen om met soft plastics snoekbaars proberen te vangen.

Matthijs ziet het vissen met kunstaas op glasogen als een kat-en-muis-spelletje waarbij de juiste mindset en vertrouwen volgens hem de sleutel tot succes zijn. “Soms zijn snoekbaarzen urenlang passief, waarna inééns een bijtmoment aanbreekt. Dat moment laat zich nauwelijks voorspellen, dus daarom verkas ik niet te snel van stek.” Kijk voor meer tips van Matthijs naar de video hieronder en sla ook het artikel op pagina 22 t/m 26 in Hét VISblad niet over.Lees hier wat het januarinummer van Hét VISblad nog meer voor je in petto heeft.

Abonnement afsluiten

Ben jij nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (twaalf nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar al deze toffe visvideo’s? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar die wel heel interessant voor je zijn. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.