Feederen op topniveau in VISblad TV (video)

10 mrt 2022

Van wie kun je de fijnste ‘feederkneepjes’ nou beter leren dan van de regerend Nederlands Kampioen feedervissen? Dat was in elk geval ónze gedachte en daarom gaan we in deze nieuwe aflevering van VISblad TV op pad met Arnout van de Stadt (51), die een praktijkdemonstratie feedervissen geeft.

Voor deze sessie feedervissen op topniveau reist presentator Bard Borger af naar de Nauernasche Vaart bij Assendelft. Aan dit fraaie water – dat in de VISpas staat – heeft Arnout al menig wedstrijd gevist én gewonnen. Toch merkt de wedstrijdvisser al snel dat de vis uiterst voorzichtig aast, ondanks het fraaie weer bij een stralend zonnetje. Met al zijn ervaring heeft Arnout gelukkig wat trucs achter de hand om de vis toch over de streep te trekken. Wat weet hij uiteindelijk te vangen en welke feedertips heeft hij voor de kijker?
 
Bekijk voor de bewegende beelden hieronder de video.Lees voor meer feedertips van Arnout ook het artikel op pagina’s 22 t/m 27 in de nieuwe editie van Hét VISblad en klik hier om te zien wat dit maartnummer daarnaast allemaal voor je in petto heeft.

Abonnement afsluiten

Ben jij nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (twaalf nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar al deze toffe visvideo’s? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar die wel heel interessant voor je zijn. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.