Vuurdoop: tijd voor een lijmpoging

26 okt 2010

Geheid dat ‘ie in de ergernissen top drie van sportvissers staat: een knoop die maar niet wil lukken. Een doorsnee voorslagknoop vraagt bijvoorbeeld al om de nodige concentratie en met ijskoude vingers wordt het pas écht lastig. Hoog tijd voor een lijmpoging met de Stop Glue van P-line: een product waarmee je twee lijnen aan elkaar zet zonder dat er ook maar één knoop aan te pas komt.

 Zo lees je deze maand in de Vuurdoop, dat die Stop Glue gewoon prima werkt. De twee aan elkaar gelijmde lijnen zijn met de blote handen van Ed en Marco (toch vrij stevige kerels) niet uit elkaar te trekken en het product werkt boven verwachting. Hieronder nog wat extra fototips, die vanwege ruimtegebrek het magazine niet hebben gehaald. Gelukkig krijgen ze nu dan nog een plekje op Hét Visblad Online en mogen ze uiteindelijk alsnog niet klagen, die foto's!

 

Eerst leg je de twee te verbinden lijnenéén keer door elkaar. Geen extra wikkelingen dus: gewoon één keer door elkaar!

Druppeltje Stop Glue erop.

Rubbertje er overheen schuiven.



We zijn geen sloddervossen, dus even netjes de uiteindes afknippen. Let daarbij goed op dat je niet 'het verkeerde' uiteinde afknipt, namelijk de hoofdlijn of voorslag zélf! Dan kun je namelijk weer opnieuw beginnen en gesproken uit ervaring van de redactie is dat buitengewoon jammerlijk.



Zit of sta (het is maar waar je van houdt natuurlijk) je aan de waterkant en wil je linea recta weer kunnen vissen met de 'lijmknoopverbinding', gebruik dan ook de verharder, waarmee de verbinding al na enkele minuten muurtje vast zit.

-> Meer Vuurdoop

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.