Roofvissen: van lockdown naar lokvoer

12 okt 2022

Het vissen is er bij Michelle van Wamel (32) uit Nijmegen met de paplepel ingegoten. Toch is het visvirus sinds corona pas écht bij haar losgebarsten – getuige onder meer de mooie roofvis-, witvis- en karpervangsten op haar MijnVISmaat-profiel. Hét VISblad liep op een warme zomeravond met Michelle mee aan haar favoriete snoekwater voor het verhaal van deze allround visvrouw.

Michelle heeft een glimlach van oor tot oor als we haar aan het eind van de middag op de afgesproken plek treffen. Ze vist vandaag met haar met vriend Jimmy Rijnardus en om alvast warm te draaien zijn ze al wat eerder begonnen op een plasje iets verderop. “Dat pakte verrassend goed uit”, zegt ze terwijl ze haar telefoon uit haar waadpak peutert. “We vingen daar één vis, maar wel meteen een hele mooie. Dat zul je zo wel zien”, bouwt Jimmy de spanning op. Op haar smartphone zien we Michelle met een metersnoek poseren. “Laten we hopen dat dit de opmaat is naar nog meer mooie vissen.”

Lees hier het volledige artikel.

> Meer roofvissen in ons archief!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.