Zeevissen: de beste kuststekken van Noordwest Nederland

22 feb 2011

Aan de ruim honderd kilometer lange kuststrook die valt onder het federatiegebied van Sportvisserij NoordWest Nederland ligt een vracht aan interessante zeevisstekken. Om deze voor de zeevisser overzichtelijk in kaart te brengen, komt de ‘commissie zeevissen’ van Sportvisserij Noordwest Nederland dit voorjaar met een heuse ‘zeestekkengids’. Insider Ron Gatowinas neemt deze maand alvast een voorproefje door de Visbladlezers mee te nemen naar acht specifieke toplocaties.

Het valt niet mee om als (beginnend) zeevisser je weg te vinden langs de kust. Natuurlijk, vanaf de bekende IJmuider pieren is altijd wel wat te vangen, maar waar moet je zijn op het strand? En waar parkeer je dan de auto? Hoe ver moet je lopen? Wat kun je er vangen? Hoe ver moet je daar dan voor gooien? Allemaal vragen waar de zeestekkengids straks antwoord op geeft.

Lees hier het hele artikel. (PDF)

-> Meer zeevisartikelen

Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.