Vuurdoop: minder losschieters met het 360RSHS systeem

22 feb 2011

‘Rozemeijer’ – een van de labels van Ultimate B.V. – brengt binnenkort haar gloednieuwe kunstaasrange op de markt. Ons oog viel daarbij direct op het ‘360RSHS systeem’. In Jip & Janneke taal: dreggen die 360 graden rond kunnen draaien. Hét Visblad wist een showexemplaar te pakken te krijgen om eens te testen of de snoeken blijven plakken bij een pirouette.

De ‘Fat Izy’ is een bolvormige, ondiep lopende schobbejak met prima actie en dito ratel. Bovendien is deze plug voorzien van vlijmscherpe VMC dreggen, dus dat is allemaal prima in orde. Dit ding moet simpelweg een snoekenmagneet zijn – die je met een adviesprijs van €9,95 ook de kop niet kost. Maar waar we natuurlijk specifiek in zijn geïnteresseerd is de werking van die roterende dreggen. Hoe werkt dat nou precies tijdens het drillen van een dikke snoek?

Lees hier het hele artikel. (PDF)

-> Meer Vuurdoop artikelen

Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.