'Help, mijn man heeft een hobby' (video)

16 nov 2011

In het decembernummer van Hét Visblad een reportage met Jacob Evers. Jacob wie? Jacob Evers, die karpervisser die een paar jaar terug in een van de afleveringen van het RTL-programma 'Help, mijn heeft een hobby' centraal stond. Nu, een paa jaar verder, vonden wij van Hét Visblad het de hoogste tijd om eens bij Jacob langs te gaan en te vragen hoe hij zijn karperpassie tegenwoordig combineert met zijn vriendin Mariska en de kids.

Zoals gezegd lees je in het decembernummer van Hét Visblad het volledige artikel, maar als reminder, als opfrisser, geven je hier nogmaals de mogelijkheid om de uitzending met Jacob Evers nog eens rustig terug te kijken. Door hier te klikken, ga je meteen naar de uitzending gemist, waarin presentator John Williams een bezoek brengt aan Jacob.
Een aanrader om deze aflevering nog eens terug te kijken alvorens je het artikel over Jacob Evers leest. Of nadat je het artikel leest. Of tijdens het lezen van het artikel. Of... Nou goed, kijk maar wat jij wil!




Eén ding is zeker: Jacob vist nog altijd en is daarbij ook met regelmaat erg succesvol. Good job, Jacob!

-> Meer karperartikelen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.