Vuurdoop - Stekkie vaste hengel set

24 mei 2012

Jonge sportvissers beginnen hun hengelsportcarrière meestal met de vaste hengel. Heb je de techniek van het vissen met de vaste stok eenmaal onder de knie, dan leer je de rest immers ook veel gemakkelijker. Voor kinderen is het belangrijk dat de hengel eenvoudig te gebruiken is en tegen een stootje kan. De geheel vernieuwde Stekkie hengelset voldoet geheel aan deze eisen.

Deze door Sportvisserij Nederland en Leonard Sports ontworpen basis set voor beginnende visser bestaat uit een Stekkie telescoophengel van vier meter lang, plus een bijbehorende Stekkie set met handige én leerzame materialen. De lengte van vier meter is gekozen omdat de meeste kinderen leren vissen in de sloten, singels en vijvers in hun eigen woonomgeving. Daar is vier meter vrijwel altijd lang genoeg en zo blijft de hengel goed hanteerbaar voor kinderen. Een telescopische hengel is daarbij snel op lengte te brengen en weer in te schuiven – ideaal wanneer je na schooltijd of na het eten nog even snel wilt gaan vissen! Op de hengel zijn kikkertjes gemonteerd, dus een tuigje is snel en gemakkelijk te bevestigen.

Lees hier het hele artikel. (PDF)

-> meer Vuurdopen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide