Vuurdoop - Rapide Load PVA Bag System

20 jun 2012

“Het indrukwekkende, nieuwe Rapide Load PVA Bag System staat op het punt om de wijze waarop met PVA zakjes wordt gevist voorgoed te veranderen”, aldus karpermerk Fox over haar nieuwste PVA-systeem. Of het écht zo’n hit is als ze zelf beweren, testen we deze maand in de Vuurdoop.

PVA (‘polyvinylalcohol’) is niet meer weg te denken uit de karpervisserij. Vroeger vooral als ‘pva-stringer’; tegenwoordig zijn het de PVA-zakjes die in geen enkele karpertas meer ontbreken. Logisch, want zo’n wateroplosbaar zakje is ideaal om een hoopje attractieve aas- en voerdeeltjes compact bij je rig aan te bieden. Toch hebben die PVA-zakjes wel een paar nadelen: het prepareren neemt best even wat tijd in beslag en het werpt nogal als een oud wijf. Met het ‘Rapide Load’ systeem zou dit echter wel anders zijn. Op naar de waterkant ermee.

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

-> meer Vuurdopen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.