Vraag het aan Ed - nog nooit een snoek gevangen

08 feb 2013

Tientallen keren per maand krijgen we e-mails van – vooral jeugdige – lezers die nog nooit een snoek hebben gevangen. ‘Of Ed ze eventjes wil komen helpen.’ Tja, dat wil Ed met alle liefde doen, maar hij heeft maar twee handen. En dan moet je natuurlijk kiezen. De gelukkige van deze maand is de 11-jarige Lukas de Wit uit het Overijsselse Wijthmen, vlakbij Zwolle. Ed is al onderweg, met de vlam in de pijp!

Na eerst met de vaste hengel voorntjes te hebben leren vangen, lokt ook bij Lukas de Wit het grote avontuur. Een beresterke karper, bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een snoek met van die grote tanden! Met name zo’n snoek vangen, dát lijkt Lukas wel wat. Dus trok hij, met hulp van moeders, de stoute schoenen aan en stuurde hij zijn verzoek naar hetvisblad@sportvisserijnederland.nl. Klik op de video hieronder voor de bewegende beelden bij dit artikel.

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.