Vuurdoop - JAG Products hakenslijp-set

21 nov 2013

Dat een vlijmscherpe haak meer vis oplevert dan een botte haak, staat buiten kijf. Dat geldt voor alle visserijen, en in het bijzonder voor zelfhaaksystemen. Toch zit een haakvijltje c.q. -slijpsteentje bij lang niet alle sportvissers standaard in zijn of haar tacklebox. Gelukkig biedt de Engelse firma JAG Products uitkomst.

Over tackleboxen gesproken; dit voorjaar opende hengelsportzaak De Tacklebox haar deuren in het Drentse Beilen. Deze nieuwe winkel heeft zich volledig gespecialiseerd in de karpervisserij, en dat uit zich in een ‘diepte-assortiment’. Een goed voorbeeld daarvan zijn de producten van het Engelse JAG Products. Ons oog valt op een vernuftig setje hakenslijpers en toebehoren. Betaalbare producten, waarmee je de haakpunt naar verluidt tot categorie ‘vlijmpje scherp’ kunt bijslijpen, zodat er voor de vis geen ontsnappen meer aan is.

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

-> meer Vuurdopen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.