Hoe goed ken JIJ de afleveringen van Visblad TV?

Let op: je kunt nog tot en met vrijdag 30 november 2012 meedoen met de Visblad TV quiz. Inzendingen die daarna verstuurd worden, dingen niet mee naar de prijs.

In de zoektocht naar de echte Visblad TV-kenner, vuren we hieronder 10 vragen over diverse afleveringen van Visblad TV op je af. Er is bij iedere vraag slechts één antwoord mogelijk. Vergeet ook je persoonlijke gegevens niet in te vullen.

VETTE PRIJS!
Onder de beste inzendingen verloten wij tien Shimano ‘Compact System Carryalls’. Dit handige en fraaie tassen opbergsysteem – ter waarde van 120 euro – is onderdeel van de Shimano 2013 range. Het product bestaat uit twee grote en zes kleine accessoire tassen die allemaal op elkaar aansluiten, in elkaar passen en zijn voorzien van de nieuwste snufjes. Denk aan dubbel gestikte naden (‘Power Stitch’), straps aan de bovenkant voor bijv. een bivytafeltje, Duralast ritsen en een heavy duty bodem. Wij danken Shimano voor deze ter beschikking gestelde prijzen.
(Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd).


Lees eerst de voorwaarden

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.