HSV Service

Veel nieuws op de Visma komend weekend!

4142
01 mrt 2016

Komend weekend 4-6 maart is sportvissend Nederland massaal te vinden op de Visma 'nieuwe stijl' in Ahoy Rotterdam. Dit jaar veel nieuws en zoals elk jaar weer het Stekkieparcours voor kids.

Voor kinderen wordt een bezoek aan de hengelsportbeurs VISMA in de Ahoy-hallen te Rotterdam bijzonder leuk. Sportvisserij Nederland en VISMA organiseren tijdens deze grootste en meest complete hengelsportbeurs van Nederland speciaal en alleen voor kinderen van 8-12 jaar het Stekkie-Jeugdparcours.

Het Stekkie- Jeugdparcours staat bol van activiteiten en leidt kinderen over de VISMA langs verschillende standhouders. Elke deelnemende standhouder organiseert een speciale Doe-activiteit voor kinderen om kennis te maken met alle onderdelen van de sportvisserij.

Zo kan je er een onderlijn maken voor het vissen op snoek, karper of witvis, maar ook kunstvliegen binden, deelnemen aan de casting-combat, herkennen van zoute vissoorten, maken van diverse hengelmontages en je uitleven op de op de visdrilmachine van Sportvisserij Nederland.Natuurlijk kun je ook persoonlijk kennismaken met Ed & Marco van VisTV. Deelname aan het Stekkie Jeugdparcours is gratis. Bij de entree van de VISMA ontvang je een Stekkie Jeugdparcours deelnamekaart. Deze kaart laat je aftekenen bij elke activiteit die je doet.Tegen inlevering van een volledig afgetekende deelnamekaart bij de stand van Sportvisserij Nederland krijg je als bonus een goed gevulde tas met leuke sportvis-gadgets.

Het Stekkie-Jeugdparcours wordt mede mogelijk gemaakt door VNV, SNB, De KSN, HSV Groot Rotterdam, Deltavissers en DSA streetfishing.

Livemuziek


Hengelsport is pure ontspanning en daar hoort natuurlijk ook de nodige gezelligheid bij. De versnaperingen in ‘The Pub’ dragen daar zeker aan bij. Al helemaal omdat de muzikale omlijsting live wordt verzorgd door Alice Springs.Deze talentvolle vijfmans formatie zal gedurende alle drie de beursdagen de opening verzorgen en alle terrassen bezoeken, om aansluitend in de Ierse Pub te blijven hangen. Bestel je kaarten voordelig online: http://www.visma.nl/kaartverkoop

Roofvisplaza


Hier tref je alle informatie aan over het roofvissen, kunstaas, streamers, kunstaas bouwen, binden, airbrush-technieken, doodaasmontages en streetfishing.Genoeg te zien en doen dus! We zien je graag komend weekend op de beurs!

Meer informatie en online tickets via: http://www.visma.nl/
http://www.visma.nl/

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.