VISMA nieuw stijl! 4, 5 én 6 maart 2016

3519
11 jan 2016

De vernieuwde 48e editie van VISMA/Ahoy die dit jaar op 4, 5 en 6 maart wordt gehouden in de vertrouwde hallen van Ahoy Rotterdam staat bol van beleving voor alle disciplines binnen de sportvisserij.

Haal je informatie bij de bekendste merken én groothandels en doe je voordeel bij de grootste aanbieders van hengelsportmaterialen. Alle vier de hallen die VISMA kent zijn gevuld met activiteiten die je een onvergetelijke dag bezorgen.

Naast dit aanbod hebben wij een uitgebreid randprogramma samengesteld - laat je verrassen! Vanaf vandaag regelmatig updates, waarbij er telkens één van de vele onderdelen wordt uitgelicht, zoals het:

Indrukwekkende aquarium!
Het grote aquarium dat VISMA presenteert is met een lengte van 7,5 meter één van de grootste aquaria van Europa! Hierin zwemmen allerlei variëteiten karper van formaat, flinke snoeken, steuren én gestreepte zeebaarzen.

Zet in je agenda en bestel kaarten voordelig online: www.visma.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide