HSV Service

Kom ook naar de ALV op 11 juni in Papendal!

5983
10 jun 2016

Op zaterdag 11 juni 2016 houdt Sportvisserij Nederland haar 11de algemene ledenvergadering. Deze vindt plaats bij het NOC*NSF in het Hotel/Conferentiecentrum Papendal, Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem. Tijdens de ledenvergadering zal aandacht worden besteed aan het tienjarig bestaan van Sportvisserij Nederland.

Aanmelden is gratis en kan eenvoudig via dit online formulier. Let op: zonder deze opgave (digitaal of antwoordformulier per post) is het helaas niet mogelijk om een lunch te nuttigen of deel te nemen aan de excursie. Aanmelden kan tot en met maandag 6 juni 2016.

Het openbare ochtenddeel met presentaties begint om 10.30 uur. De bekende presentator van Vis TV, Marco Kraal, gaat dan in op de wereld van belangenbehartiging, water- en visstandbeheer, communicatie, jeugd en handhaving. Hij laat op geheel eigen wijze zien wat Sportvisserij Nederland de afgelopen tien jaar voor vis en sportvissers heeft bereikt en voor welke uitdagingen de hengelsport thans staat.


Vis TV presentator Marco Kraal

De bekende karper- en witvisser Herwin Kwint geeft vervolgens uitleg over nieuwe mogelijkheden en technieken om iedere visdag tot een succes te maken. Het water verandert en de visstand verandert. Anders vissen leidt tot meer vangen.


Herwin Kwint over de veranderende visstand

Daarna geeft de oud directeur van FOX International, André Akkermans, vanuit de hengelsporthandel zijn visie op de hedendaagse ontwikkelingen in de sportvisserij. Tevens vertelt hij over de mogelijkheden voor samenwerking met de hengelsporthandel.

Als laatste neemt duiker en natuurfotograaf Ron Offermans ons mee op reis naar de wonderlijke wereld onder water voor een ontmoeting met bekende en nieuwe vissoorten.

Middagprogramma

’s Middags is het officiële gedeelte van de ledenvergadering. De leden besluiten dan over reguliere zaken zoals jaarverslag, jaarrekening en begroting.

Voor het openbare ochtenddeel worden ook vrijwilligers van de aangesloten hengelsportverenigingen uitgenodigd en externe relaties. Alle aanwezige hengelsportverenigingen krijgen een cadeau en onder hen worden vier ‘meet & greets’ met Marco Kraal of Ed Stoop verloot. Tevens kunnen degenen die dit willen na de lunch ’s middags mee met een korte excursie over het topsportcomplex Papendal, waar verschillende topsporters trainen voor de Olympische Spelen in augustus in Rio de Janeiro.

Na de lunch vindt in een meer besloten setting de officiële algemene ledenvergadering plaats. De agenda en stukken voor de 11de algemene ledenvergadering zijn hieronder weergegeven. Graag zien wij u op zaterdag 11 juni in Papendal.

Officiële stukken en bijlagen (pdf):

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.