HSV Service

Verslag 2e wedstrijd TC Karper aan de Bernisse

6580
02 jun 2016

Afgelopen weekend is de tweede wedstrijd van de Topcompetitie Karpervissen gevist aan de oevers van de Bernisse te Nissewaard. Door de 20 koppels zijn in totaal 10 karpers gevangen. Ondanks de iets tegenvallende vangst was het enthousiasme over het wedstrijdwater groot. De deelnemers konden genieten van een schitterende omgeving en een ruim opgezet parcours.

Na de eerste nacht waren verdeeld over de drie sectoren vijf vissen gevangen. John & Ricardo beten de spits af met een vis van 8,5 kg in de sector Shimano. Later in de nacht werden vangsten gemeld uit de sector Carp Connections, waar Klaas & Chamel eerst een mooie schub van 10,96 kg en later een schubje van 1,6 kg vingen (uitzetter november 2015). Henri & Henk konden een vis van 6,2 kg noteren, eveneens in Carp Connections. Bij het ochtendgloren werd de eerste vangst in de sector Pro Line gemeld: een vis van 9,4 kg voor het koppel Michiel & Jochem. 
Projectspiegels

Zaterdag overdag kon het koppel Henri & Henk hun tweede karper bijschrijven: een schubkarper van 9,4 kg. Aan het begin van de avond was het in de sector Shimano prijs voor Marcel & Henk en tot groot plezier van controleur Marcel Aarden (coördinator Spiegelkarperproject Bernisse) was de eerste spiegelkarper geland. Binnen vijf minuten kon Marcel in zijn uitzettingsoverzicht de match vinden: spiegel nummer 154, uitgezet in 2013.
Zaterdagnacht en zondagochtend werden nog drie vissen gevangen: spiegelkarpers voor Henri & Henk en John & Ricardo en een schubkarper voor Erik & Maik. 

De TC Karper

De Topcompetitie Karper wordt georganiseerd door De Karper Sportvisserij Nederland (De KSN) en Sportvisserij Nederland. De prijzentafel is elke wedstrijd goed gevuld met prijzen van de sponsoren Carp Connections, Shimano, Pro Line, De Tacklebox, Spiegel Magazine, Karper Magazine, De Karperwereld en KarperWereldOnline (KWO).
De drie winnende koppels in het eindklassement worden geselecteerd voor het nationale team, dat in 2017 meedoet aan het officiële WK Karpervissen.

Wedstrijdschema
3e wedstrijd: vrijdag 07 t/m zondag 09 oktober, Vlietland te Leidschendam-Voorburg
4e wedstrijd: vrijdag 28 t/m zondag 30 oktober, Urkervaart te Noordoostpolder

Uitslag en tussenklassement

Hieronder is de uitslag van de wedstrijd aan de Bernisse en het tussenklassement na twee wedstrijden weergegeven, gevolg door enkele foto's van de Bernisse en de prijsuitreiking.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.