HSV Service

Zomer = Stekkietijd!

3217
15 jul 2016

De zomervakantie is voor de jeugd dé periode om lekker veel te vissen. Je mag nu - als je tenminste de JeugdVISpas hebt - met alle aassoorten vissen, dus er zijn veel vis mogelijkheden. Op regenachtige dagen is er daarnaast van alles over het vissen te lezen op de Stekkie website en in het Stekkie Magazine. Het Stekkie Magazine is tegenwoordig ook als app beschikbaar, zodat het prima leesbaar is op een tablet of smartphone.

Stekkie.nl

Op Stekkie.nl kunnen jonge sportvissers vistechnieken leren, filmpjes kijken en interessante dingen over vis lezen. In het onderdeel ‘Vissen doe je zo’ zijn veel hengeltechnieken beschreven, zoals het vissen met de vaste stok, feedervissen, karpervissen, vissen met kunstaas en zeevissen. Met de extra tips van Vis TV presentator Ed Stoop moet het lukken om veel vis te vangen. Super nuttig voor scholieren is de spreekbeurtservice, waarmee het in het komende schooljaar wel heel gemakkelijk wordt om een spreekbeurt of werkstuk over vissen te maken!

Stekkie app

Sinds kort is het Stekkie Magazine ook als app beschikbaar. Deze gratis app biedt een aantal extra functies, zoals volledig online lezen plus makkelijk navigeren (en direct kijken) naar filmpjes, achtergrondinformatie en websites. De inhoud van alle komende magazines wordt in de app bewaard, waardoor er een groot archief aan leuke artikelen ontstaat.
De Stekkie app is gratis te downloaden via de Appstore of Play Store (zoek op Stekkie).Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide