HSV Service

Nederland 21e op het Wereldkampioenschap Bootvissen

3562
28 okt 2016

Het liep de hele week al moeizaam en ook op de laatste wedstrijddag heeft de Nederlandse ploeg geen potten kunnen breken. Dit resulteert in een teleurstellende 21e plaats op het Wereldkampioenschap Bootvissen. Niet wat we hadden gehoopt, maar de visserij bleek dan ook een lastige.

De Italianen en Spanjaarden domineerden het WK Bootvissen. De eerste zes plaatsen (!) in het eindklassement zijn allen door een van beide landen bezet. De eerst vreemde eend in de bijt is Portugal op plaats zeven.


Nederland

De ploeg van bondscoach Henri Karremans startte nog wel met een positieve instelling aan de laatste wedstrijddag. Maar ook die wist men niet naar hun hand te zetten. Met een negentiende notering kwam de Oranje equipe niet verder dan de een na laatste plaats op dit WK. Teleurstellend, dat zeker. "Het was niet gemakkelijk. Deze visserij ligt ons niet goed en wij vinden het jammer dat er zoveel WK’s op zulk soort water met deze subtiele visserij worden gevist. Om een goede uitslag te kunnen vissen hebben we een wedstrijd op de Noordzee nodig. Laten we hopen dat die er binnenkort komt", aldus Karremans


Uitslagen WK Bootvissen Clubs 2016

Uitslag Individueel 3e wedstrijddag
Uitslag Teams 3e wedstrijddag

Einduitslag WK Bootvissen Clubs 2016


                                                

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.