HSV Service

Gezocht: sportvisboeken en materiaal

3811
23 mrt 2017

Sportvisserij Nederland heeft een van de grootste collecties sportvisboeken in Europa. Onlangs hebben we een privécollectie van boeken en rapporten ontvangen en ook die worden opgenomen in de bibliotheek.

De collectie is echter nog niet compleet. De lijst met ontbrekende titels is hier te vinden. Mocht je een of meerdere titels uit dit overzicht in je bezit hebben, neem dan contact op via bibliotheek@sportvisserijnederland.nl.

In onze bibliotheek beheren we niet alleen een uitgebreide collectie sportvisboeken, maar ook historisch hengelsportmateriaal. Om deze laatste collectie uit te breiden, zijn we nog op zoek naar historisch materiaal van vóór 1950. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan vaandels, insignes en speldjes van hengelsportverenigingen.

Mocht je nog historisch sportvisserijmateriaal hebben liggen en dat beschikbaar willen stellen, laat dit dan weten via bovenstaand e-mailadres.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide