HSV Service

Eerste wedstrijden EVEZET Nationale Teamcompetitie 2017 aan het Beukerskanaal

4580
31 mrt 2017

Morgen en zondag, oftewel 1 en 2 april, organiseert Sportvisserij Nederland de eerste twee viswedstrijden van de EVEZET Nationale Teamcompetitie. In totaal zes wedstrijden voor teams van minimaal 5 en maximaal 7 wedstrijdvissers, te beginnen aan het Beukerskanaal bij Steenwijk. Dé topsportcompetitie binnen de wedstrijdvisserij!

Onder het motto ‘Als team naar de top’ wordt met deze Teamcompetitie een nieuwe weg ingeslagen in het toch al niet malse aanbod van competities, nationale- en internationale kampioenschappen. Afgelopen jaar trok het Maver/Zammataro Team aan het langste eind, zij verdedigen in 2017 hun titel. Tevens vertegenwoordigen zij Nederland op het WK Korpsen eind juli.

Het EVEZET-team van 2016

De teams die vissen in deze topsportcompetitie, bestaan uit vijf, zes of zeven vissers waarvan er gedurende de wedstrijden vijf aan de waterkant de strijd aangaan met de rest van het deelnemersveld. De eventueel andere teamleden worden genoteerd als reserve. Teams kunnen bestaan uit zowel mannen, vrouwen als junioren. Dat bepaalt het team helemaal zelf. Dit biedt teams de mogelijkheid om jonge talenten op te leiden.

Er mag bij de EVEZET Nationale Teamcompetitie uitsluitend worden gevist met de vaste hengel, matchhengel en/of bolognesehengel. Met andere woorden alleen met dobbers en bijvoorbeeld niet met voerkorven e.d. Alle wedstrijden, dus ook die van zaterdag en zondag, beginnen na een voorbereiding van twee uur om 11.00 uur en eindigen om 15.00 uur.
Na elke wedstrijd en na afsluiting van de competitie vindt er niet direct een prijsuitreiking plaats. Die is namelijk pas in november tijdens de tweede editie van het Sportvisserij Nederland Topsportgala in Papendal.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide