HSV Service

Tweede wedstrijd Topcompetitie Karper (video)

4113
23 mei 2017

Komend weekend (26-28 mei) wordt de tweede wedstrijd van de Topcompetitie Karper gevist aan de Bernisse in de gemeente Nissewaard. De Bernisse is een fraai maar ook vrij lastig viswater, waar de deelnemers alles uit de kast moeten halen om een vis te vangen. De stekken liggen over het algemeen ruim uit elkaar en zijn verdeeld over een groot deel van de oevers van het water, wat de vangkansen ten goede zal komen.

De weersverwachtingen voor het weekend zijn schitterend, dus kom gerust langs om te genieten van het viswater en kennis te maken met de deelnemers. De stekloting op vrijdagmiddag en de prijsuitreiking op zondagochtend vinden plaats bij de Pannekoekenbakker Zuidland, Stompaardsedijk 2 bij Simonshaven/Zuidland.

Film eerste wedstrijd

Van elke wedstrijd wordt een film gemaakt. De eerste film is hieronder te bekijken en geeft een leuk beeld van de eerste spannende wedstrijd aan de Otheense Kreek in Terneuzen. 


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.