HSV Service

Inschrijven Open Nationaal Kampioenschap Zoetwatervissen voor dames 2017

3772
16 jun 2017

Evenals vorig jaar organiseert Sportvisserij Nederland het Open Nationaal Kampioenschap Zoetwatervissen voor dames. Op 2 september 2017 aan het Noord Hollandskanaal tussen Spijkerboor en Neck gaan alle wedstrijdvissende dames van Nederland de strijd met elkaar aan. Gaan we dit jaar over het recordaantal (33 dames) deelneemsters van vorig jaar heen?

Tijdens deze vier uur durende wedstrijd wordt gevist met één hengel (vaste stok, matchhengel of bolognesehengel) voorzien van een dobber en een enkelvoudige haak. De maximale lengte van de hengel (met uitzondering van de lijn) bedraagt 11,5 meter.

De prijsuitreiking vindt plaats op het Sportvisserij Nederland Topsportgala. De Top 3 ontvangt een Delftsblauw bord en een mooie medaille. De nummers 1 t/m 10 plaatsen zich voor de Nationale Selectie voor het daaropvolgende jaar en zijn dus in 2018 verkiesbaar voor internationale wedstrijden.

Ben je ook enthousiast geworden over deze wedstrijd en heb je interesse in deelname? Dan zien wij jouw inschrijfformulier graag tegemoet.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide