HSV Service

Cursusprogramma 2017: schrijf je in!

3811
04 jul 2017

Hengelsportverenigingen aangesloten bij Sportvisserij Nederland worden op diverse manieren ondersteund. Niet alleen op het gebied van belangenbehartiging maar ook met een uitgebreid cursuspakket voor haar vrijwilligers. Eind augustus start het cursusprogramma voor het najaar van 2017, schrijf je nu in!

Vrijwilligers


Zonder vrijwilligers zou geen vereniging kunnen bestaan. Vrijwilligers houden de vereniging niet alleen draaiend, maar zorgen ook voor een boeiend en plezierig verenigingsleven. Sportvisserij Nederland ondersteunt deze vrijwilligers graag met documentatie en een uitgebreid cursusaanbod over diverse onderwerpen.

Gratis


De cursussen zijn GRATIS voor vrijwilligers van bij Sportvisserij Nederland aangesloten verenigingen en worden georganiseerd door heel Nederland. Wil jij je weten wat Sportvisserij Nederland je op dit gebied te bieden heeft? Klik dan hieronder op het overzicht van de cursussen in 2017. Kijk ook meteen eens rond in de Verenigingsservice!

-> Check het cursusoverzicht en schrijf je in
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.