HSV Service

Gratis MeeVIStoestemming

4139
20 jul 2017

Als sportvisser ben je uiteraard razend enthousiast over de hengelsport. Die passie en bevlogenheid kun je heel gemakkelijk met anderen delen door middel van de gratis MeeVIStoestemming.

Het sociale aspect is voor veel sportvissers een belangrijk onderdeel van het vissen. Vrijwel iedere sportvisser heeft een of meerdere vismaten met wie hij of zij regelmatig optrekt om te gaan vissen – variërend van een korte sessie tot een complete visvakantie. De vreugde van een mooie vangst, het balen na een dikke vis te hebben gelost en het beleven van avonturen aan of op het water zijn samen simpelweg veel leuker dan wanneer je dit allemaal alleen meemaakt.

Kennismaking

Al die mooie en intense momenten die het sportvissen tot zo’n fantastische recreatievorm maken, kun je echter ook heel goed buiten je vaste viskring delen. Juist de beleving die de hengelsport zo uniek maakt, werkt bijzonder aanstekelijk voor mensen die (nog) niet vissen. Door hen te laten proeven van de sportvisserij, kun je ze heel goed duidelijk maken hoe mooi en leuk het sportvissen is. Die eerste kennismaking kun je gemakkelijk op touw zetten met de MeeVIStoestemming.

Laagdrempelig

Deze gratis van service van Sportvisserij Nederland aan iedere VISpashouder (de Kleine VISpas uitgezonderd) betekent dat je per kalenderjaar drie verschillende personen een dag mee uit vissen kunt nemen. Zij hoeven niet meteen lid te worden van een vereniging en een VISpas aan te schaffen, zodat ze op een laagdrempelige manier kunnen kennismaken met de sportvisserij. Bovendien zijn ze op stap met een ervaren sportvisser, zodat de deskundige begeleiding de kans op een leuke (en succesvolle) dag een stuk groter maakt.

Drie personen

Ken jij dus mensen – familie, vrienden, buren, kennissen of collega’s – die graag een dagje met je zouden willen gaan vissen, vraag dan de MeeVIStoestemming voor hen aan. Daarmee kunnen zij meevissen in alle landelijk ingebrachte wateren uit de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren en onder dezelfde voorwaarden als een VISpashouder, met dien verstande dat de introducé alle gevangen vis moet terugzetten. De MeeVIStoestemming is alleen overdag (1 uur voor zonsopkomst tot 2 uur na zonsondergang) en voor maximaal twee hengels geldig.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.