HSV Service

Mandy Schouws en Arend Profijt triomferen!

4673
04 sep 2017

Tijdens het Open Nationaal Kampioenschap Dames en het Open Nationaal Kampioenschap Feeder waren het Mandy Schouws en Arend Profijt die er met de overwinning vandoor gingen. Zij haalden respectievelijk 8.410 gram en 22.520 gram vis boven water.

Winnares Mandy Schouws maakte haar debuut op het Open NK Dames. Maar haar knappe prestatie komt niet zomaar uit de lucht vallen. “Ik vis veel wedstrijden in de regio (Limmen) en bij mijn Hengelsportvereniging Kennemerland en ik ben ook al een keer tweede geworden op het NK Jeugd”, somt Schouws haar ervaring op. “Daarnaast had ik goed getraind op het parcours en kreeg ik het tijdens de wedstrijd goed op de rit. Ik paste mijn tactiek aan toen ik zag dat het water de andere kant op stroomde. 

Ook Arend Profijt van HSV Valthermond (Hengelsportfederatie Groningen-Drenthe) wist de juiste techniek toe te passen tijdens dit Open NK Feeder en behaalde met ruime voorsprong de eerste plaats.

Aan het eind van het seizoen wordt – net als in 2016 – het Sportvisserij Nederland Topsportgala gehouden op Papendal. Daar worden alle winnaars en winnaressen van 2017 gehuldigd. Mandy Schouws, Arend Profijt en de overige winnaars zullen daar natuurlijk bij zijn om hun medaille op te halen. Het Sportvisserij Nederland Topsportgala vindt plaats op zaterdag 18 november, wanneer alle wedstrijden zijn gevist.

Uitslag Open Nationaal Kampioenschap Dames 2017
Uitslag Open Nationaal Kampioenschap Feeder 2017


                                           
                                           Open Nationaal Kampioen Dames 2017 - Mandy Schouws

                                          


Open Nationaal Kampioen Feeder 2017 - Arend Profijt

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.