HSV Service

Nieuw: MijnSportvisserij

22756
21 nov 2017

Het nieuwe jaar is in aantocht en daarmee ook de VISpas 2018. Behalve veel nieuw extra viswater introduceert Sportvisserij Nederland daarbij ook een handige tool om online je gegevens te beheren en andere zaken rondom de VISpas snel en gemakkelijk te regelen: MijnSportvisserij.

"Met iedere nieuwe versie van de VISpas bieden we de sportvisser nog meer waar voor zijn geld”, zegt Marjan van Kampen, voorzitter van Sportvisserij Nederland. “In eerste instantie is dat natuurlijk extra viswater. Daarin hebben we dit jaar een flinke slag geslagen: in 2017 is maar liefst 2.000 hectare nieuw water opgenomen in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. Dat varieert van klein stadswater tot grote waterstelsels. We zijn de hengelsportverenigingen en -federaties erg dankbaar voor hun inspanningen om zoveel mogelijk water beschikbaar te stellen voor alle VISpashouders.”


Marjan van Kampen

Gegevens beheren in MijnSportvisserij

Een andere belangrijke noviteit voor 2018 is MijnSportvisserij. Dit is een online service-omgeving waarin iedere VISpashouder zijn of haar gegevens kan beheren. “Het principe is heel simpel”, legt Van Kampen uit. “Je registreert je eenmalig, koppelt je VISpas aan deze online omgeving en daarna kun je inloggen via je Facebook- of Google+ account. Vervolgens kun je snel en gemakkelijk allerlei zaken regelen zonder te hoeven bellen of mailen met je hengelsportvereniging dan wel het kantoor van Sportvisserij Nederland. Bijvoorbeeld als je een verhuizing wilt doorgeven of anderszins je persoonlijke gegevens die aan de VISpas zijn gekoppeld wilt wijzigen.”Meer functionaliteiten  

MijnSportvisserij telt nog veel meer handige functionaliteiten. Van Kampen: “Stel dat je je VISpas kwijtraakt, dan kun je hier een duplicaat aanvragen. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook de gratis MeeVIStoestemming aanvragen en aangeven of je ervoor kiest om de papieren lijst van viswateren te ontvangen als je de VISplanner onverhoopt niet gebruikt. En mocht je met een specifieke vraag zitten waarop je het antwoord niet kunt vinden, dan kun je via het contactformulier contact opnemen met Sportvisserij Nederland.”De komende maanden wordt MijnSportvisserij verder ontwikkeld en het aantal functionaliteiten flink uitgebreid – onder meer bestellingen doen en abonnementen afsluiten. “Iedere sportvisser met een VISpas profiteert zo van een nog betere en snellere service”, besluit Van Kampen.

Registreren en koppelen

Om gebruik te kunnen maken van MijnSportvisserij, dien je je eerst te registreren op www.mijnsportvisserij.nl. Na één klik op de link in de bevestigingsmail kun je onder het kopje ‘VISpassen’ vervolgens je VISpas koppelen om je persoonlijke gegevens op te halen uit de centrale ledenadministratie. Mocht je in de MijnSportvisserij-omgeving tegen een probleem of foutmelding aanlopen, meld dit dan direct even via het contactformulier onder het kopje ‘Contact’.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.