HSV Service

VISpas 2018 nu te bestellen

30316
05 dec 2017

2017 zit er nog niet helemaal op, maar de eerste 355.000 VISpassen 2018 zijn het land al in, waarvan de helft naar de verenigingen. In totaal worden deze maand bijna een half miljoen VISpassen verstuurd. Deze en volgende week zullen ze bij de meeste sportvissers op de mat vallen. VISpas 2018 is vanaf nu ook online te bestellen!

Vanaf vandaag kun je online via www.vispas.nl en zo'n 345 websites van hengelsportverenigingen de VISpas 2018 bestellen. Uiteraard kun je ook gewoon terecht bij je lokale hengelsportwinkel.

Wij adviseren sportvissers, voor een tijdige ontvangst van de VISpas, om een automatische incasso af te geven aan hun vereniging. Mocht je de VISpas desondanks niet op tijd ontvangen, neem dan contact op met de hengelsportvereniging.

In verband met de storneringsperiode is het geld bij iedereen die een machtiging heeft afgegeven, begin november al afgeschreven. Zij zullen vóór 1 januari de VISpas in huis hebben. Voor de sportvissers die omstreeks 17 november de acceptgiro per post ontvingen, geldt dat uiterlijk 4 december betaald moet zijn, om de documenten tijdig in huis te krijgen.


Leden van HSV Groot Rotterdam

Hengelsportvereniging Groot Rotterdam heeft kort geleden de ledenadministratie volledig in eigen beheer genomen. Sportvissers die zijn aangesloten bij deze vereniging en vragen hebben over hun lidmaatschap en andere administratieve vragen, kunnen direct contact opnemen met HSV Groot Rotterdam.

Geen boekje meer: gebruik de VISplanner op je telefoon!

Sinds enkele jaren is de VISplanner (app + website) samen met je VISpas wettelijk geldig als toestemming om te mogen vissen in de wateren die in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren staan. Het ‘dikke’ boekje hoeft dus niet meer mee naar de waterkant; een wens van veel sportvissers. De VISplanner heb je op je smartphone altijd bij de hand, is veel gebruiksvriendelijker, altijd actueel en je spaart het milieu ook nog eens.


Toch een boekje ontvangen?

Sinds vorig jaar ontvang je de Gezamenlijke lijst van Nederlandse viswateren en de Aanvullingslijsten bij de VISpas niet meer op papier, tenzij je dit hebt aangegeven via www.mijnsportvisserij.nl. Het huidige boekje is geldig in 2016, 2017 en 2018 en is uiteraard wel online te bestellen. Je kunt in veel gevallen ook terecht bij je vereniging of verkooppunt; daar zijn extra viswaterlijsten naar verstuurd.

Nachtvis- en Derdehengeltoestemming: betaal op tijd!

Vanaf nu is het ook mogelijk om de Nachtvis- en/of Derdehengeltoestemming voor 2018 online te bestellen via de gebruikelijke websites (onder andere bij de websites van federaties).

Alle leden die op incasso staan, zijn in november geïncasseerd en ontvangen voor het nieuwe jaar hun toestemming(en).

 

Alle leden die in 2017 een Nachtvistoestemming en of 3de Hengeltoestemming hebben gekocht, niet op incasso staan en een bruikbaar mailadres hebben ingevuld, zullen 5 december een email ontvangen met een directe link naar de Online bestelmodule zodat ze meteen en online kunnen betalen en direct een voorlopig bewijs kunnen printen.

Via de module kunnen ze ook alsnog een machtiging afgeven. Indien je betaalt vóór 8 december, wordt je hologram tijdig (voor 1 januari) uitgeleverd.

Alle leden die in 2017 een Nachtvistoestemming en of 3de Hengeltoestemming hebben gekocht, niet op incasso staan, maar geen bruikbaar mailadres hebben ingevuld, ontvangen een acceptgiro waarmee ze kunnen betalen en meteen een machtiging kunnen afgeven voor 2018 en verder.

Wie voor 8 december betaald heeft, ontvangt voor 1 januari de hologramsticker. Later betalen kan maar dan duurt de levering wat langer.

Vragen over de VISpas?


-> Bekijk onze Veel gestelde vragen.
-> Vragen over de VISpas van HSV Groot Rotterdam kunnen direct aan de vereniging gesteld worden.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.