HSV Service

Kom naar de JeugdVISdag aan de Amstel op 30 juni

2528
19 jun 2018

Op zaterdag 30 juni staat er een gave JeugdVISdag gepland op het evenemententerrein aan de Amstel op de Amsteldijk ter hoogte van het Amstelpark.

Ervaren sportvissers leren de kinderen diverse technieken voor het verantwoord vissen op onder andere voorn, brasem, karper, snoek, snoekbaars, baars en diverse zeevissoorten. Er wordt vanaf de kant maar ook vanuit boten gevist. Deelname is gratis en materialen zijn aanwezig.

De organisatie van deze dag is in handen van hengelsportverenigingen uit de gemeentes Amsterdam, Zaanstreek, Weesp en Hilversum. Iedereen tussen de 9 en 18 jaar kan meedoen aan de jeugdVISdag.

Aanmelden kan tot 28 juni via een e-mail naar dit adres en vermeld dan even jouw naam, geboortedatum, adresgegevens en het onderwerp “aanmelden jeugdvisdag”. De VISdag is van 9.45 uur tot 16.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Sportvisserij MidWest Nederland of bellen met 0251 – 318882.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide