HSV Service

Derde en vierde wedstrijd EVEZET Nationale Teamcompetitie Feeder 2018

2597
21 jun 2018

Komend weekend – zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018 – worden de derde en vierde wedstrijd van de vernieuwde feeder-competitie gevist. Na een zeer geslaagde eerste en tweede wedstrijd aan het Amsterdam-Rijnkanaal bij Tiel worden deze twee wedstrijden gevist aan het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden. Acht deelnemende teams, bestaande uit vijf, zes of zeven feedervissers strijden om een afvaardiging naar het WK Feeder Korpsen 2019.
Tussenstand

De EVEZET Nationale Teamcompetitie Feeder wordt gevist over zes wedstrijden, verdeeld over drie weekenden. Het eerste weekend werd gevist aan het Amsterdam Rijnkanaal bij Tiel. Na dit eerste weekend gaat het Team JWP Waterservice aan kop met 24 klassementspunten, gevolgd door het Dutch Feeder Squad op de tweede plek en het Team Preston Innovations op de derde plek met respectievelijk 32 en 34 punten. Individueel gaat Gerrit Beekhuizen van het Hengelsport Lauwe/Evezet Team 2 aan kop met slechts 2 punten. Het derde en laatste weekend van 6 en 7 oktober wordt deze spannende strijd beslist aan het Lateraalkanaal bij Horn.

Prijzen

De winnaar van de EVEZET Nationale Teamcompetitie Feeder wordt het jaar opvolgend door Sportvisserij Nederland afgevaardigd naar het WK Feeder Korpsen. Het tweede team wordt eveneens een internationale wedstrijd aangeboden. Voor het derde team ontvangt een geldprijs van €1000,-. Verder zijn er uiteraard dagprijzen te winnen in de vorm van geldbedragen en materiaalprijzen (gesponsord door Evezet). Tot slot zitten alle deelnemers van de EVEZET Nationale Teamcompetitie Feeder in de nationale selectie waaruit de bondscoaches de WK Feeder-ploeg kiezen voor het landen-wereldkampioenschap. De prijzen worden uitgereikt tijdens het Sportvisserij Nederland Topsportgala dat dit jaar op 17 november 2018 plaatsvindt.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide