HSV Service

Het Kamper visfestijn een groot succes

2753
28 jun 2018

De hengelsportvereniging Ons Vermaak Kampen heeft afgelopen week voor de tweede keer ‘Het Kamper visfestijn’ georganiseerd. Hierbij konden ruim 300 leerlingen van 10 scholen op een leuke manier kennismaken met het sportvissen. De vereniging heeft hiermee niet alleen veel kinderen enthousiast gemaakt voor het sportvissen, maar ook veel positieve publiciteit gegenereerd.

Vrijdagmorgen 22 juni konden de leerlingen van 09:00 tot 12:00 uur via acht verschillende activiteiten kennismaken met de vele facetten van de hengelsport. Elk kwartier werd er gewisseld tussen de activiteitenpleinen en kregen de kinderen uitleg en demonstraties over witvissen, roofvissen, karpervissen, en vliegvissen en konden ze actief bezig zijn met de drilsimulatoren, springkussens en natuurlijk zelf vissen! Ook was VIS TV-presentator Marco Kraal aanwezig en samen met de vrijwilligers van HSV Ons Vermaak bezorgde hij de kinderen een onvergetelijke ochtend.

Gratis jeugdvergunning


Alle kinderen kregen na afloop een gratis vergunning, waarmee ze binnen de bebouwde kom van Kampen mogen vissen met één hengel en aangewezen aassoorten. Voor de kinderen die echt enthousiast zijn over het vissen, staat achterop de vergunning nog een extra verrassing: de vergunning mag bij twee verkooppunten van de vereniging gratis worden omgeruild voor de JeugdVISpas van HSV Ons Vermaak!Alle scholen uitgenodigd


De hengelsportvereniging heeft in de aanloop naar het visfestijn 15 scholen in Kampen en de nabije omgeving uitgenodigd om met hun groep 7 en 8 langs te komen. Vijf scholen gaven aan op deze dag al andere activiteiten te hebben en maar liefst 10 scholen waren aanwezig. Alle 300 leerlingen kregen een gratis vaste hengel en een goodiebag vol met leuke materialen. Een vrij kostbare aangelegenheid voor HSV Ons Vermaak, maar zij besteden het met veel plezier aan de promotie van de hengelsport voor de jeugd.

Positieve publiciteit


Naast een schitterende foto en een leuke tekst op de voorpagina van het huis-aan-huis blad De Brug, heeft Kampen Online schitterende filmbeelden gemaakt en online gezet. Het filmpje geeft een goede indruk van het festijn en is een genot om te bekijken. Bekijk het hier!Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide